Opvang

Jeanet Dekker verzorgt al jarenlang voor veel kinderen van onze school opvang. Met veel liefde van beide kanten!
Bent u op zoek naar opvang? Lees dan verder, neem contact met haar op of klik op het logo voor meer informatie. 

Wie ben ik

Ik ben Jeanet Dekker, al jaren werkzaam in de kinderopvang. Sinds augustus 2019 eigenaar van kinderopvang de Bosuil. Ik ben zelfstandige gastouder onder de vlag van nanniesnetwork

De Bosuil is een kleinschalige en flexibele kinderopvang in huiselijke sfeer, midden in het dorp en op steenworp afstand van de school de Bosrand.
De Bosuil streeft er naar dat de kinderen zichzelf kunnen en mogen zijn; dat ze zich geborgen, veilig, prettig voelen en bovenal dat ze zich thuis voelen. Ik hoop een aanvullende opvoeding te kunnen bieden die binnen de opvoedingssituatie van thuis past en waarbij de ouders hun mening en visie kunnen uiten.
Het kind krijgt de ruimte om zich te ontwikkelen tot een zelfstandig sociaal, zelf oordelend, vindingrijk en een creatief persoon, zowel in groepsverband als individueel. Ze leren reflecteren op eigen handelen. De kinderen woorden hierin door mij gestimuleerd, gemotiveerd en begeleid.
Kinderen worden gestimuleerd in de omgang met andere kinderen door samen/naast elkaar te spelen, te eten en te slapen. Samen delen van het speelgoed, op elkaar wachten, niet voor de beurt gaan.
Belangrijk vind ik! Elk kind is uniek en laat haar/hem zelf ontdekken. Ik, als pedagogisch leidster, ben verantwoordelijk om dit te sturen en begeleiden, zodat het kind zich veilig voelt.

Deze website is gerealiseerd door Heutink ICT