Opvang op de Bosrand

Peuterspelen

Kinderen spelen graag in het groen. Ze houden van de natuur, zo jong en klein als ze zijn Zo hebben we een grote speelplaats en meteen daarachter een groot speelbos waar we ook regelmatig een wandeling gaan maken.

Ook binnen is er van alles te doen; Knutselen, kringgesprekjes en- spelletjes, liedjes zingen of een boekje lezen. De groep hanteert een vast dagritme en gebruiken hierbij de dagritmekaarten, waarbij wel steeds wordt ingespeeld op actuele zaken zoals ideeën van de kinderen zelf en waar ruimte blijft voor spontane activiteiten. Iedere ochtend maakt de groep een ‘uitstapje’ naar de kleuters om samen te drinken, eten en buitenspelen. De kinderen kunnen op deze manier al een beetje kennismaken met school en heb je een doorgaande lijn met het basisonderwijs.

Op dinsdag, woensdag en vrijdag van 8.30-14.00 uur wordt er peuterspelen aangeboden op De Bosrand. Uw kind is vanaf 2 jaar welkom! 

Wilt u gebruik maken van peuterspelen? Dan kunt u uw kind(eren) aanmelden via de website van Stichting Wolderwijs. (Door te klikken op de link)

Buitenschoolse opvang

De Bosrand biedt op dinsdag, woensdag en vrijdag buitenschoolse opvang van 14:00-17:30 uur. Bij interesse kunt u informatie en/of rondleiding aanvragen op onze locatie. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via ons telefoonnummer: 0528-361666. 

Wilt u gebruik maken van buitenschoolse opvang? Dan kunt u uw kind(eren) aanmelden via de website van Stichting Wolderwijs. (Door te klikken op de link)

Deze website is gerealiseerd door Heutink ICT