Peuterspelen op de BosrandWij zijn de peuters van de Bosrand. We hebben heerlijk de ruimte om elke dag iets nieuws te ontdekken. Kinderen spelen graag in het groen. Ze houden van de natuur, zo jong en klein als ze zijn Zo hebben we een grote speelplaats en meteen daarachter een groot speelbos waar we ook regelmatig een wandeling gaan maken.

Ook binnen is er van alles te doen; Knutselen, kringgesprekjes en- spelletjes, liedjes zingen of een boekje lezen. We hanteren een vast dagritme en gebruiken hierbij de dagritmekaarten, waarbij wel steeds wordt ingespeeld op actuele zaken zoals ideeën van de kinderen zelf en waar ruimte blijft voor spontane activiteiten. Iedere ochtend maken we een ‘uitstapje’ naar de kleuters. Hier gaan we samen drinken en fruit eten en na het gezamenlijk buiten spelen gaan we weer terug naar onze eigen ruimte. De kinderen kunnen op deze manier al een beetje kennismaken met school en heb je een doorgaande lijn met het basisonderwijs.

Op dinsdag en vrijdag van 8.30-12.00 uur wordt er peuterspelen aangeboden. Uw kind is vanaf 2 jaar welkom! Nieuwsgierig geworden? Kom gerust een keertje langs!

Ook Peuterspelen valt onder Wolderwijs, volg deze link voor meer informatie.
Om het inspectierapport in te zien kunt u hier klikken.
Deze website is gerealiseerd door Heutink ICT