Laatste nieuws

Hier vindt u het laatste nieuws van onze school


Afsluiting schooljaar   14-07-2019

Het schooljaar is weer afgesloten met een pyjamaontbijt (met ouders) en een speelgoedruilbeurs. Om 12 uur was het voor iedereen de start van een welverdiende vakantie!
Top


CH De Wolden   08-07-2019

Zes leerlingen waren heuse vips bij CH De Wolden. Ze mochten  achter de schermen kijken en kregen een heuse VIP-behandeling. 
Top


Gratis clinic gewonnen   19-06-2019

Tijdens een gratis clinic bij outdoor Nijstand heeft Boris voor ons opnieuw een gratis clinic gewonnen!
We werden uitgedaagd om een heel lastig parcours te behalen en Boris kreeg dit na herhaaldelijk proberen voor elkaar!
Dat betekent dat we opnieuw een uur mogen klimmen en klauteren. Fantastisch!
Top


50ste leerling   12-06-2019

Het leerlingenaantal op De Bosrand is in vijf jaar tijd bijna verdubbeld. Vandaag mochten wij de 50ste leerling verwelkomen!

Top


Camping op De Bosrand   05-06-2019

De kleutergroep is vandaag met Early Years-unit 'Vakantie' gestart. Camping 'De Bosrandjes' is woensdagochtend officieel geopend. Er zijn tenten, een caravan en een echte receptie. Het ziet er geweldig uit!
Top


Peutertijd 3 juni   28-05-2019

Top


Avond4daagse   18-05-2019


De avond4daagse is weer gehouden. Veel kinderen van onze school hebben meegedaan. Samen met veel ouders hebben ze hun beste beentje voorgezet. Het weer werkte ook mee. Al met al een geslaagde vierdaagse. Complimenten voor de organisatie. Volgend jaar wandelen we vast weer mee!
Top


Jeeprit langs verzetshelden   26-04-2019

Groep 6, 7 en 8 hebben een rit in een bevrijdingsjeep gemaakt. Theo Boer naam de kinderen mee naar plaatsen waar de verzetshelden van Kerkenveld hun wortels hebben liggen. Bovendien zijn ze langs het Venster van de Vrijheid gereden. 
De kinderen vonden de rit fantastisch en hebben er veel van geleerd. Dat er ook nog een gat van een echte kogel in de jeep zat, maakte het geheel heel fascinerend.


Top