Laatste nieuws

Hier vindt u het laatste nieuws van onze school


Avond4daagse   18-05-2019


De avond4daagse is weer gehouden. Veel kinderen van onze school hebben meegedaan. Samen met veel ouders hebben ze hun beste beentje voorgezet. Het weer werkte ook mee. Al met al een geslaagde vierdaagse. Complimenten voor de organisatie. Volgend jaar wandelen we vast weer mee!
Top


Jeeprit langs verzetshelden   26-04-2019

Groep 6, 7 en 8 hebben een rit in een bevrijdingsjeep gemaakt. Theo Boer naam de kinderen mee naar plaatsen waar de verzetshelden van Kerkenveld hun wortels hebben liggen. Bovendien zijn ze langs het Venster van de Vrijheid gereden. 
De kinderen vonden de rit fantastisch en hebben er veel van geleerd. Dat er ook nog een gat van een echte kogel in de jeep zat, maakte het geheel heel fascinerend.


Top


Sportdag Koningsspelen bovenbouw   17-04-2019

De Koningsspelen werd voor de bovenbouw ingevuld met een traditionele sportdag.  De dag startte met het zingen en dansen van het Koningslied. Daarna waren er spellen en sporten als volleybal, crossfit, tennis en dans. Tussen deze onderdelen door waren er nog de bekende diploma-onderdelen als duurloop, sprint, verspringen en werpen. De kinderen hebben enorm veel inzet getoond en een ieder ging moe maar voldaan naar huis.
Top


Koningsspelen groep 1234   17-04-2019

De Koningsspelen voor groep 1234 werd dit jaar op De Klimtoren gevierd. Traditiegetrouw stond de ochtend in het teken van bewegen. Er werd gestart met het zingen en dansen van het koningslied en daarna werden veel bewegingsspelletjes gedaan. Bovendien werd er met elkaar het koningsontbijt genuttigd. De kinderen hebben allemaal genoten van deze ochtend!
Top


Verkeersexamen   15-04-2019

Groep 7 en 8 hebben afgelopen weken meegedaan aan het theoretische en praktische verkeersexamen. We zijn heel blij, dat we aan alle kinderen een diploma hebben kunnen geven. Iedereen is GESLAAGD!
Gefeliciteerd allemaal!
Top


Peutertijd - Woensdag 17 april   07-04-2019

Top


Buitenspelletjes JOGG   03-04-2019

De kinderen hebben vandaag leuke pleinspelletjes gedaan. Ze vonden het erg leuk! Dank je wel JOGG De Wolden!

Top


Pannenkoekdag 2019   27-03-2019

Pannenkoekdag 2019 was weer een heel mooi evenement. De kinderen met de oudere mensen uit het dorp samen aan de pannenkoeken. Heerlijk gegeten en gekeuveld. Na afloop liedjes uit de goede oude tijd gezongen. Wederom voor herhaling vatbaar!
Top


MTB-clinic   21-03-2019

MTB-clinic

Groep 5 t/m 8 hebben vandaag een MTB-clinic gehad van Sport Drenthe. Het was in één woord: geweldig!

Top


Thema Gezondheid in groep 1 en 2   26-02-2019

De onderbouw is gestart met het thema Gezondheid. Zij hebben met de groep een interessant bezoek gebracht aan een ambulance.
Top