Laatste nieuws

Hier vindt u het laatste nieuws van onze school


IPC middenbouw   15-01-2020

IPC UNIT RED DE WERELD!
De groepen 3,4,5 gaan maandag starten met de unit Red de Wereld! Maar…dit weten zij nog niet, want dit is een verrassing om het startpunt goed te kunnen beginnen.
 
Wat gaan we onderzoeken?
  • Waar de regenwouden zijn.
  • Welke planten, dieren en mensen er in het regenwoud leven.
  • De vernietiging en reddingen rondom het regenwoud.
  • Hoe het regenwoud klinkt en eruit ziet.
  • Wat er wordt gegeten en gedronken.
Hebben jullie nog voorwerpen met betrekking tot de jungle, dan mogen de leerlingen dit meenemen naar school vanaf dinsdag. Zo kunnen wij onze klas omtoveren tot een echte jungle.
Top


IPC bovenbouw   15-01-2020

Top


IPC onderbouw   15-01-2020

De komende weken (tot eind februari) gaan wij in groep 1 en 2 van alles leren over "Welkom in het poppentheater". In een rijke leeromgeving gaan we zoveel mogelijk ontdekken, splen en leren over de verschillende vormen van poppenspel als een manier om verhalen te vertellen. In ons eigen (poppen)theater wordt er veel geoefend en voorstellingen gegeven. 

In alle hoeken/speelleerplaatsen zijn we met dit ontzettend leuk onderwerp bezig. Ook op de leerwand in de gang is te zien wat er zoal gedaan wordt. 
Onderwerpen zijn: theater, poppenkast, schimmenspel, verteltafel, Nationale voorleesdagen, wajangpoppenspel. 

Kom gerust een kijken in de klas en bij onze leerwand. 
Top


Sinterklaasfeest 2019   06-12-2019

Traditiegetrouw kwam Sinterklaas op De Bosrand weer op een avond op bezoek. Het was weer een prachtige avond voor jong en oud!

 
Top


Uitnodiging Sinterklaasfeest   13-11-2019

Top


Voordrachtwedstrijd   09-11-2019

Verschillende kinderen van onze school hebben meegedaan aan de jaarlijkse voordrachtwedstrijd. Ontzettend knap om voor een zaal vol mensen je voordracht te laten horen. De kinderen hebben het allemaal fantastisch gedaan. Yaro, Caitlin en Britt wonnen zelfs een tweede prijs!
    
    
Top